Sobota 25.6.2016 - Jednání ÚVV ČSSD v Olomouci + odpolední výjezdy ministrů do kraje

V sobotu 25.6.2016 se uskutečnilo v Olomouci jednání ÚVV ČSSD. V odpoledních hodinách poté proběhly výjezdy ministrů do jednotlivých okresů Olomouckého kraje.

Sobota 25.6.2016 – Jednání ÚVV ČSSD v Olomouci + odpolední výjezdy ministrů do kraje

V sobotu 25.6.2016 se v Olomouci konalo jednání Ústředního výkonného výboru ČSSD a Programová konference ČSSD, na které jsme představili naše heslo do podzimních voleb a také jsme představili naše kandidáty na hejtmany a senátory. V odpoledních hodinách se premiér vlády a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka a jednotliví představitelé ČSSD rozjeli po Olomouckém kraji.

Bohuslav Sobotka s lídrem kandidátní listiny do Zastupitelstva Olomouckého kraje Jiřím Zemánkem zamířili na Dětskou kliniku Fakultní nemocnice Olomouc, kde dětem rozdali dárky. Poté premiér odstartoval DM rodinný běh na Horním náměstí v Olomouci.

Ministr zdravotnictví Svatopluk Němeček byl společně s premiérem Bohuslavem Sobotkou na Dětské klinice, poté odjel s 1.náměstkem hejtmana Michaelem Fischerem na prohlídku Lázní Slatinice.

Ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová odjela s Karlem Korytářem do Uničova, kde se setkala s vedením odborné školy SPŠ a SOU Uničov, poté navštívila sportoviště ZŠ U Stadionu. Dalším bodem programu byla beseda s pedagogickými pracovníky a občany města Uničov.

Ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier odjel na Červenku, kde se setkal s vedení firmy HOPAX s.r.o. a tuto firmu si prohlédl. Následovalo setkání s vedením a obyvateli Domova seniorů na Července a prohlídka celého objektu.

Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Jan Hamáček se setkal s vedením Priessnitzových léčebných lázní a.s. v Jeseníku, také besedoval s občany a lázeňskými hosty.

Ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová Tominová navštívila Centrum sociálních služeb v Prostějově a poté navštívila Domov pro seniory Jesenec, kde besedovala s klienty.

Ministr vnitra Milan Chovanec s poslancem Romanem Váňou a členem ÚVV ČSSD Karlem Crhonkem navštívili Policii ČR a městskou policii a poté se setkali s vedením Hasičské zbrojnice v Zábřehu na Moravě. Ministr se také setkal s rodinnými příslušníky členů policejního sboru.